Fiberfryd – nu på WordPress

Frugter af Benved

Benveds smukke frugter i pangfarver

Så lykkedes det!

Med hjælp fra min bror viste det sig at være betydeligt nemmere end jeg havde forestillet mig at få bloggen op at stå. Nu er jeg spændt på om denne platform kan leve op til mine forventninger  (og selvfølgelig også jeres 🙂

Der skal fedtes lidt med udseendet, så den kommer nok til at skifte stil adskillige gange, før jeg finder det helt ‘rigtige’ look (indtil jeg trænger til forandring igen).

Velkommen til!

12 tanker om "Fiberfryd – nu på WordPress"

 1. Ellen

  Jeg håber du bliver lige så glad for WP, som jeg har været – lige undtaget den gang, de blokerede mig pga. en misforståelse …

  Nu mangler du bare at få installeret Windows Live Writer, for uden den er det kropumuligt at lave ordentlige indlæg, synes jeg – WPs egen kladdefunktion er totalt håbløs.
  Jeg tror, at du under ‘hjælp’ kan finde frem til, hvordan du slipper for wordpress i URLen.

  Tak for benved – jeg synes det er så smuk en blomst, men jeg vidste ikke hvad den hed 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Det gør jeg sikkert Ellen, men Windows Live Writer får jeg nok ikke til at virke med min mac – jeg må se om jeg kan finde et alternativ ;o)

   Benved er et dejligt indslag i efterårshaven, men desværre måtte mine egne lade livet, da de altid blev fyldt med spind og larver. Heldigvis har jeg et stort og smukt eksemplar (ganske larvefrit) stående lige udenfor hækken og den får lov at lægge grene til mine vaser.

  1. Ditte Forfatter

   Mange tak, Madame. Det holdt lidt hårdt med at komme i gang, men nu er jeg så småt ved at få styr på det 🙂

Der er lukket for kommentarer.