Status

Årsskiftet er sådan et dejligt tidspunkt for en ægte ærkesystematiker.
Her kan alting gøres op, der ordnes og ryddes ud og jeg laver status på alverdens ting. I dag er julen er ryddet væk; sent synes mange, men jeg holder ud til Helligtrekonger.
Der er kasseret, repareret og pakket ned i nye kasser, så nu er huset lidt tomt, men også behageligt enklere. Det er som med julemaden, dejligt med overfloden, men nok er nok – nu skal der supper og vintergrønt på menuen.

I dag holder garnet og strikkeprojekterne for.

Et kik på Ravelry viser at jeg i 2012 har strikket 23 projekter færdigt, heraf bor de 14 stadig hjemme. Der er fire 2012 projekter, der stadig er i gang og fire andre, der er ‘lagt af vejen’ indtil videre. Der er så beklageligvis også fire ældre ufoer – måske så gammelt at det bør trævles op..?

Værre er det når jeg laver en opgørelse på mit garnlager: Knap 50 kg. skulle der gemme sig rundt omkring!

En del af det er ganske vist vævegarner til bedre tider, samt  mange nøgler bomuld 8 i ikke så brugbare 70’er-farver, fra min farbrors gamle manufakturforretning, men alligevel…

Jeg har bestemt styret mig de sidste måneder af 2012; der er ikke kommet meget garn over dørtærsklen og det der er, er stort set strikket op. Blandt andet købte jeg garnet til Linneas oversize færøtrøje med bling. Bling’et ses desværre ikke så tydeligt på billedet.
Nu må jeg forsøge at holde mig langt væk fra eventuelle fristelser det næste stykke tid.

Her er de 22 andre projekter fra året der gik…

 

10 tanker om "Status"

 1. Ellen

  50 KILO!!!?
  Du GOdeste, det er meget garn – men bomuld vejer godt til uden de store løbelængder … måske skulle du besøge en børnehave eller to; de bliver så glade for at få farverigt garn, så de kreative evner rigtig kan udfolde sig.

  Det er flotte projekter, du har fået færdige – og jeg kan altså godt se blinget på Linneas sweater 😉

  1. Ditte Forfatter

   Ja, Ellen, det skræmte mig virkelig! Så nu er der dømt smalkost over hele linjen.
   Jeg har ellers doneret en hel del garn til den lokale vævekreds, det lokale flygtningecenter og til Røde Kors-strikkerne, men alt det jeg mente jeg selv kunne bruge, løber åbenbart alligevel op!
   Det skal siges til min undskyldning, at meget er gamle foræringer fra andre, der åbenbart ser mere realistisk på deres garnbehov, så det er langt fra det hele jeg har indkøbt. Men samler – DET er jeg!

 2. Ann

  Hold da op!
  Du har da fået en del fra hånden i 2012!

  Jeg tør slet ikke veje mit lager op.
  Til gengæld er det længe siden, jeg købte garn.
  Der er gået sport i kun at strikke fra lageret.

  Det er spændende, hvor længe det “kun” kommer til at vare 😉

  1. Ditte Forfatter

   Dit lager sikkert mindst lige så stort. Og ‘kun’ varer kun til man mangler noget bestemt garn.
   F.eks. er jeg i gang med at strikke til Vilfreds lille ny kusine. Og tror du måske jeg havde noget velegnet babygarn i mere pigede farver? (Og piget skulle det altså være efter al det drengestrik i de dæmpede blå/grå/grønne farver hans forældre kan lide.) Næh, så jeg måtte ud og investere i et nyt nøgle garn.
   Men ellers er det rigtig sjovt og meget tilfredsstillende at strikke fra lageret. Håber I havde et dejligt nytår herovre 🙂

 3. Pia

  Sikke et lager, hold da op 🙂 Jeg blev så glad da jeg læst du havde leveret garn til bl.a. Røde Kors. Jeg kan se alle stikkerne for mig når der kommer nyt til huse. De roder og rager til sig. Min mor er en af slagsen, og min søster den der kører rundt med restlageret. Alt mit eget overskudsgarn strikker jeg selv af til dette formål, så jeg har ikke større lager end det oftest kan være i en lille kiste.

  1. Ditte Forfatter

   Jamen, det tror jeg gerne Pia. Det er beundringsværdigt (det siger jeg vist tit 🙂 med det overskud og den energi du tager fat på alting! Så selvfølgelig strikker du også til Røde Kors – dertil er jeg ikke nået endnu, for der er altid nogle i familien der ønsker sig strikkede sager.

 4. Ditte Forfatter

  Tak, Madame. Jeg hygger mig sådan med mine strikketøjer 🙂
  Linneas trøje har vist heller ikke være af hende ret længe siden hun fik den, så den vakte heldigvis glæde!

 5. Linnea

  Det er fantastisk så meget du får produceret i øjeblikket, mor – Dejligt :o)
  (Og så har du stadig 50 kg. tilbage?? Wow….)
  Og ja, min trøje sidder næsten limet på ;o)
  Den er virkelig god både som varmt ‘for’ under frakken og som almindelig trøje.. Er meget glad for den!

  1. Ditte Forfatter

   Det er dejligt at høre. Så må vi se om Claus finder på noget han vil ha’ 🙂

Der er lukket for kommentarer.