Vintersmuk

Næh, ikke mig, men naturen. I dette tilfælde haven i dag klokken 16.30.
Klar himmel. Rødmende horisont. Tiltagende måne. Bidende frost. Rim på alle grene.
Jeg elsker det!

12 tanker om "Vintersmuk"

  1. Ditte Forfatter

   Tak Merete 🙂
   Jeg laver det i Photoshop. Sætter et nyt lag ind med navnet og gør det mere eller mindre gennemsigtigt, alt efter baggrundsfarven… Det er min egen hjemmestrikkede måde, måske er der andre.

 1. Madame

  Åh ja, naturen var fantastisk i går med rimfrost på træer og buske. Jeg kørte tværs over Sjælland og har aldrig oplevet landskabet så smukt.

  1. Ditte Forfatter

   Har du da ikke et par ordentlige bælgvanter, Inge!!! Det skal til i det her vejr 😉

 2. Ellen

  Det er irriterende koldt, men utroligt smukt i disse dage … og jeg er altså sikker på, at du også er vintersmuk – du er nemlig altid smuk 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Haha, Ellen, ja det er vi da, på vores helt egen måde… Ved en fejltagelse kom jeg forleden for skade at fotografere mit kontrafej skråt nedefra. Skræmmende oplevelse, kan jeg love dig! Billedet ER slettet igen.

 3. Pia

  Smukke billeder. Jeg nyder også landskabet i disse dage, skønt det er diset er det virkeligt smukt, især i går, hvor rimfrosten hang i alle træer og buske.

  Når nu du skal til strik på Næsgaard, så må du forbi de specielle huse i Hesnæs, hvis ikke du har set dem tidligere. Der er en dejlig strand, skøn skov og friske fisk 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Jeg håber der bliver en smule tid til at se omegnen, for jeg kender, med skam at melde, ikke Lolland og Falster ret godt. Men jeg er bange for at weekenden nemt går op i strik og snak! Måske skulle vi overveje en sommerferietur i stedet, hvor vi kan tage det lidt med ro?

Der er lukket for kommentarer.