Novembergrå med farver på – 5

I aften starter mit nye initiativ ‘Bindestue i Raskmagerhuset’. Spændende!
Ad flere omgange er lokale garnbutikker, med tilhørende strikkecaféer, lukket (p.t. har vi slet ingen garnbutik). På biblioteket ligger strikkecafeen lørdag formiddag, hvilket er fint for de ældre, men knap så fint for travle forældre. Vi mangler derfor et aftensamlingspunkt for strikkeentusiaster i Frederiksværkområdet.

Vævekredsens hus, Raskmagerhuset, bobler af kreative vævetanter og  filtemadammer, men hvorfor ikke også invitere strikkesøstrene? Så det prøver jeg nu. Jeg er sikker på at vi kan inspirere hinanden til at prøve kræfter med alle de mange måder, som uld og garn kan bruges på. Jeg har i al fald flere ideer til fælles fornøjelse, f.eks. en udendørs plantefarvedag/weekend og en Spind & Bind festival… men alt det her hører I mere om.

Dagens farve er IKKE fundet i naturen, men på mit køkkenbord. Jeg kunne ikke lade være med at vise jer min fine kartoffelmadswkartoffel-aDe smukke, blåviolette kartofler stammer fra ‘celebritylandmanden’, Søren Wiuff, på Lammefjorden. Han har startet et sækkeprojekt, hvor man onsdag får besked om hvilke grøntsager han putter i ugens sæk – og så melder man sig til, hvis man er interesseret og indsætter i så fald 100 kr. på hans konto. Sækkene kan derefter hentes fredag eftermiddag på tre adresser i København eller på hans gård i Gislinge.

Sidste fredag fik vi den første sæk med gode grøntsager; en energibombe til mørketiden!swgrønt-a

6 tanker om "Novembergrå med farver på – 5"

 1. Lona

  Blå kartoffelmad – jamen der står jo Lona over det hele!! Jeg er imponeret!! Glæder mig til at høre hvordan det gik!!

 2. Ellen

  Interessant koncept, ham Søren Wiuff har lavet … en skam der er så langt for os at afhente en sæk; det kunne jeg ellers sagtens finde på at melde mig til …
  Men blå kartofler? Jeg har hørt om dem, men var ikke klar over, at de var SÅ blå … det ser en anelse giftigt ud, synes jeg 🙂

 3. Ellen

  Interessant koncept, ham Søren Wiuff har lavet … en skam der er så langt for os at afhente en sæk; det kunne jeg ellers sagtens finde på at melde mig til …
  Men blå kartofler? Jeg har hørt om dem, men var ikke klar over, at de var SÅ blå … det ser en anelse giftigt ud, synes jeg 🙂
  (Første gang, jeg sendte denne kommentar, forsvandt den. Hvis den dukker frem to gange, skal du bare slette den ene).

  1. Fiberfryd Forfatter

   Jeg håber at du, når du ikke bor i nærheden, har andre gode muligheder for at mødes til den slags.

Der er lukket for kommentarer.