Kom maj, du søde, milde… – og måske knap så stille

Jeg har besluttet at give bloggen et nyt forsøg. De seneste måneder har jeg været meget optaget af Instagrams hurtige kommunikation, baseret på billeder. Det har passet mit temperament bedre, men ind imellem savner jeg bloggen og den kontakt den giver, så ‘here we go’.

Vinter og forår er fløjet af sted, uden at der er sket det store. Jeg nørder. Med strik (selvfølgelig), jeg leger med billeder og it, laver mad og bruger også tid på frivilligt arbejde. Desuden er jeg gået i gang med at billedvæve, dels i samarbejde med en flok andre kvinder, dels for mig selv. Og så har jeg besluttet at investere i en god håndten (i stedet for min gamle hjemmelavede af spånplade og rundstok, hehe) og starte spinderiet op igen, fra bunden, inden jeg går i gang med rokkene efter mange, mange år.

Sidste uge tog husbonden og jeg turen til Svinkløv Badehotel (turen fik jeg i efterlønsgave af ham). Trods vejrets noget blandede natur, så var det en skøn oplevelse. Fantastiske omgivelser ude og inde, aldeles usnobbet og behageligt og utrolig lækker mad (køkkenchefen vandt en andenplads i den europæiske Bocuse d’Or, netop mens vi var der). At jeg også kunne kombineret det med åbent hus i Garnudsalgs nye lokaler (hvor jeg fik hilst på Ulla) samt Uldfestivalen i Saltum var et yderligere plus. Og vi nåede faktisk også både Kunsten med to spændende udstillinger (Drømmeland og Julie Nord), Nordkraft og Utzoncenter i Ålborg; kom bare ikke her!

Svinkløv Badehotel

15 tanker om "Kom maj, du søde, milde… – og måske knap så stille"

 1. Ellen

  Herligt at se dig igen i blogland – og dejligt at følge lidt med i dit liv igen.
  Jeg vidste jo godt, at du ikke ligger på den lade side – du har godt nok travlt med alt muligt … er det ikke skønt at være en travl efterlønner?
  Den tur til Jylland lyder ikke helt tosset. Svinkløv Badehotel – wow! Flink mand du har, men han trængte sikkert ógså til en pause med brændekløveriet 😉

  1. Ditte

   Tak, Ellen. Jeg var også ked af at ‘svigte’ mit tålmodige publikum, haha 😉
   Nu håber jeg, at jeg kan holde kadancen! Peter havde bestemt fortjent at være med på den dejlige ferie. Han er næsten færdig, der er kun nogle lidt mindre stykker af Robinien tilbage. Hele birken er flyttet, kløvet, stakket og klar til brændeoven i næste sæson; dejligt!

 2. Merete

  dejligt at se dig i blogland igen. Håber du bliver her, for jeg savner dine indlæg.
  det lyder til at have været en skøn tur I har været på.
  Vi ses jo lige om lidt

 3. Lene

  Og jeg sidder her og smiler, for jeg bor jo lige midt i det hele og har slet ikke været der 🙂 Det må der laves om på.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Velkommen til 🙂
   Åh, det kender jeg alt for godt, Lene. Det er er lige omkring en selv, er jo så nemt at komme til ‘en dag’ – og så får man det ikke gjort. Jeg drømmer nogen gange om at lege turist i København 😉

 4. Lona

  Dejligt med nyt!
  Det luder som en rigtig dejlig tur, glæder mig til at høre om den, lige om lidt {;o)

 5. Inge

  Dejligt at se dig i blogland igen Ditte.. Uhhh Svinkløv Badehotel, det er da vist ikke det værste sted at tilbringe et par dage. 🙂

  1. Ditte

   Tak, Inge. Ja, det kan virkelig anbefales. Måske i lidt bedre vejr, men den slags er vi jo ikke herre over på disse breddegrader 😉 men vi havde regntøj og gummistøvler klar, så vi fik nydt udelivet alligevel.

 6. Pia

  Jeg har tidligere hørt om Svinkløv og noteret mig stedet, hvis vi kommer forbi.
  Jeg regnede nu heller ikke med fu gik og kedede dig, men det er dejligt at høre lidt om hvad du fordriver alle de ekstra timer med du har fået til rådighed.

 7. Fiberfryd Forfatter

  Nej, keder mig gør jeg ikke! Men jeg får bestemt heller ikke lavet så meget som jeg havde troet, så det er lidt pudsigt at bloggeriet ebbede ud. Ind imellem synes jeg bare, at det er gået lidt for godt med at ‘slappe af’ 😉

 8. Susanne

  Jeg kender det godt. Jeg vil så gerne, men når så lidt. Hvor imod IG bare er der. Sådan lige ved hånden.
  Sådan et badehotel er da skønt. Jeg skal have planlagt vores næste ophold lige om lidt, så vi kan komme afsted i sensommeren.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Præcis, Susanne 🙂
   Ja, badehoteller er dejlige. Ingen krav, masser af tid og ro kombineret med havet og naturen lige udenfor. Perfekt afslapning for lidt for travle mennesker 😉

Der er lukket for kommentarer.