Afslutninger ønskes

Af en eller anden grund, får mange strikkere oparbejdet et problem med uafsluttede projekter, UFO’er. Således også jeg. Men nu prøver jeg at få ryddet godt op, så jeg igen kan smide skyklapperne og give plads til inspiration.

Min stribede ‘sag’, strikket med raglanærmer oppefra og ned efter mål, er blevet færdig. Ikke nogen hurtigløber, da jeg startede i maj, men her ses striberne på ginen. Strikket i Garnudsalgs tynde Uld/bomuld (Lakrids samt Rosmarin og Appelsinskræl), Rasmillas Yndlingsgarn (Jeans og Græshoppe) og tre små prøvenøgler Coast fra Garngaragen (Skylight, Tweed og Denim).
To tråde strikket sammen på pind 4. Nu skal den bare vaskes og have en lille tur i tumbleren for at samle sig.striber

Sommertoppen Beate, nærmer sig med stormskridt de sidste masker. Den vil nok ikke blive luftet ret meget i indeværende år, men næste forår kommer den helt sikkert i brug.

Derefter venter to halve ærmer (med flere striber), så min No. 3 (der passer til årstiden, sørme) endelig kan komme i brug – den har været meget tålmodig…

Og så er der min Surry Hills, som jeg slet ikke kan få hul på efter sommeren. Den får nok lov at vente til foråret, men tre ud af fire er da også pænt.

2 tanker om "Afslutninger ønskes"

 1. Ellen

  Tre ud af fire er imponerende!
  Den stribede sag er blevet rigtig sød, synes jeg.
  Tumbler du altid dine arbejder? Det ville jeg ikke turde; jeg tør kun skylle op i hånden for derefter centrifugere i maskinen – that’s all.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Nej, Ellen, jeg tumbler ellers aldrig mine arbejder (jeg har slet ikke sådan en maskine) men Strikkefeen har rådet mig til at gøre det med netop uld/bomuldsgarn, for at få lidt mere hold på det – så det skal prøves. Jeg må ud og låne en 🙂

Der er lukket for kommentarer.