Gavmild give-away

Her går det stadig travlt, men jeg har da haft tid til at deltage i en give-away – ikke noget jeg gør ret ofte, da mit lykkegen normalt ikke virker i den slags sammenhænge. Men Britts give-away, i anledning af hendes blogs 10 års fødselsdag, var noget særligt. Hun udloddede tre ualmindelig fine gaver, hvoraf jeg faldt for to, så jeg smed alligevel et lod i bunken.

Og tænk, denne gang var jeg heldig! Så nu sidder jeg her som ejer af 400 gram af det smukkeste, blanke, totrådede kidmohair fra Dansk Mohair – endda i mine yndlingsfarver. Ikke nok med det, i pakken havde Britt skrevet en sød hilsen og vedlagt et lækkert stykke chokolade og et brev med lakrids/mynte te! Kan man andet end blive rørt over sådan en gavmildhed? Så jeg må sige det igen: Tusind tak, Britt – det varmer – både bogstaveligt og i overført betydning 🙂kidmohair

Nu er problemet ‘kun’ at finde det helt rigtige projekt til sådan et lækkert garn. Hvis nogen har en god ide (jeg har selv alt for mange, så et fingerpeg ville være godt), så er I velkomne til at give jeres besyv. Garnet løber 370 meter pr. 100 gram.

10 tanker om "Gavmild give-away"

 1. Ellen

  Man skal da have lov at være heldig bare en gang imellem 🙂
  Tillykke med præmien – hvor er det noget lækkert garn, du lige fik fingrene i der, men jeg har nok ikke lige et bud på, hvad du skal frembringe af det …

 2. Merete

  Jeg siger som Ellen, du skal have lov til at være heldig engang imellem. Det garn er bare så lækkert, så en trøje/bluse til dig selv. Du må igang med at designe en. Tillykke med præmien, og tusind tak for i søndags.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Tak, og selv tak, Merete. Hjemmedesign, uha; så kommer det nok til at tage sin tid 😉

 3. Pia

  Tillykke med gevinsten 🙂 Selv en kærkommen gevinst kan give hovedbrud, men du finder nok noget at omsætte det til.

Der er lukket for kommentarer.