Sara – en lille ny tilføjelse til familien

I det halvandet år der er gået, siden bloggen gik i hi, er der selvfølgelig sket ting og sager.
Fornylig fik min datter og svigersøn deres første barn, en datter, der skal have navnet Sara. Hun blev lige akkurat et forårsbarn, født natten til den 1. marts og rundede de første fire uger i går. Her sender hun det første kik ud i den store verden, trygt hvilende hos sin mor.

Ti dage senere (og stadig i mors favn) på visit hos mormor – og noget mere fraværende 😉

Vi er så heldige at den lille familie kun bor 100 meter fra os og det er en gave, at kunne følge med på tæt hold. Jeg er, af samme grund, omhyggelig med ikke at trænge mig på, for jeg synes det er vigtigt, at de tre får fred og finder en god rytme sammen. Så kan vi andre komme på banen, når forældrene får behov for det.
Men ind imellem så ruller vi tre generationer af hunkøn en lille tur og nyder forårsvejret.

I kan sikkert regne ud, at der er blevet strikket (og hæklet, minsandten) en hel del småt i løbet af de sidste mange måneder, så I får lige en lille collage. En del af billederne er desværre lidt triste at se på; fotografering i vintermørke og kunstigt lys gør ikke noget godt for resultatet. 

Det sidste felt viser (noget af) det jeg er i gang med nu: Kaninpigen fra Little Cotton Rabbits. Hovedet er helt færdigt, kroppen er strikket og nu er jeg i gang med benene.
Jeg strikker også på en lille sommerromper, Lille Dahlia romper af Lene Holme Samsøe, men den gemmer jeg lidt.

Det var dagens tekst. Ha’ en god aften – og sov godt, når den tid kommer 🙂

11 tanker om "Sara – en lille ny tilføjelse til familien"

 1. Lona

  Mere tillykke med det nyeste smukke skud på stammen {;o) jeg håber også at når jeg engang skal være mormor at de så bor tæt på {;o)

  1. Fiberfryd Forfatter

   Tak, Lona <3
   Det er så dejligt; det er en anelse svært (men meget klogt) at holde sig væk 😉

 2. Ellen

  Åhhh – det er bare SÅ skønt at blive mormor, men jeg synes du er meget fornuftig ikke at overrende de nybagte forældre, selv om det må være svært 🙂
  Og så meget fint tøj, du har lavet!

  1. Fiberfryd Forfatter

   Tak, Inge. Hun er rigtig sød og hun virker ganske tilfreds med sin mormor (indtil videre)

 3. conny

  Tillykke og god fornøjelse med titlen! Efter at have haft min “lille familie” boende nu i 3 måneder kan jeg bare sige, det er skønt at have et barnebarn tæt på. Og at det må være svært ikke lige at kigge ind i tide og utide.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Tusind tak, Conny. Det er så dejligt – og ja, det er svært at holde sig på måtten, men det gode forhold skal jo helst vare ved 😉
   Jeg strikker i tide og utide – det er både fyldt med nydelse, praktisk og terapeutisk, så lidt bliver det til.

Der er lukket for kommentarer.