Om penneføreren

En lettere bedaget, videbegærlig læsehest med nysgerrighed og begejstring i behold. Strikfældig amatørgourmet med smag for økologi og kvalitet.

Jeg er kvinde, årgang ’51, bosat i Nordsjælland og gift med Peter. Vi har to voksne børn, en af hver slags, og så er jeg glad farmor til en dejlig lille gut.
Først uddannet som kunsthåndværker (væver), sidenhen pædagog og i 1985 blev jeg (børne)bibliotekar; en metier jeg har elsket over alt, indtil jeg i 2013 gik på efterløn.

Jeg er også en systematisk perfektionist med et hav af interesser. Kombineret med et stort behov for kontrol og en manglende evne til at sige nej, er det en lidt usund blanding: To gange i løbet af fem år har jeg fået en stress-diagnose, den seneste med godt et halvt års sygemelding til følge. Jeg har stadig behov for ‘ro og regelmæssighed’, så jeg lever et ret fredeligt (nogle ville nok sige stillestående) liv.

Den uønskede arbejdspause gav mig mulighed for at tage en gammel interesse for strik op igen og strikkeriet førte til min første blog. Primært var den tænkt som en måde at registrere mine strikkeaktiviteter på, men en blog får ofte sit eget liv og følger sine egne veje, i takt med at ejerkvinden lever sit liv, både på nettet og i ‘den virkelige verden’. Der er stadig strik at finde på bloggen, men ellers er den, som så mange andres, præget af hverdagens sysler og gode stunder samt de mere, eller måske især mindre, dybe tanker der rumler i mit hoved. Alt iklædt billeder, for jeg er glad for at fotografere. Nogle gange er jeg aktiv, andre gange ikke, men sådan er det; der er trods alt også andet at se til.

Livet med bloggen har givet mig mange gode oplevelser – en lille kommentar hist og pist afføder svar og flere kommentarer – det er ganske fantastisk at opleve, så tak til alle jer, der på den måde er med til at glæde mig.

Du er velkommen til at tage hvad du kan bruge – og lad resten ligge.

11 tanker om "Om penneføreren"

 1. Bente Dick

  Kære Fru Fiberfryd

  Min henvendelse til dig er noget usædvanlig – men jeg har på Ravelry set du på et tidspunkt har erhvervet noget Blackhills Alpaca i farven rød 6085 fra Garnudsalg.dk.

  Jeg er i gang med en cardigan i netop dette garn, men ak og ve – jeg har ændret model undervejs og nu mangler jeg så desværre garn til at gøre min cardigan færdig med – og hos Garnudsalg er den farve udgået.

  Jeg har derfor den udsøgte frækhed at spørge om du har noget tilbage og om du vil sælge det til mig?

  Med venlig hilsen

  Den meget håbefulde

  Bente Dick
  Hanehøjvej 14
  4100 Ringsted

  tlf. 26 27 40 25

  Svar
 2. Stegemüller

  Hej Fiberfryd

  Nu hvor du er så sød ind i mellem at kommentere hos mig, ville jeg da lige se, hvem du mon er. Hvad jeg har læst her på siden og i dit seneste indlæg om din mor gør, at jeg har føjet dig til til min “læseliste”. Jeg glæder mig til at se flere indlæg fra dig.

  Hilsen
  Hanne B. Stegemüller

  Svar
  1. Fiberfryd Forfatter

   Tak, Hanne. Det er dejligt at du vil følge med, selv om jeg ikke er den flittigste blogger 🙂

   Svar
 3. Eivi Jensen

  Hej.
  Du har i en tidligere blok opslået et billede med tekst af Rosa Husted Andersen. Jeg er nødt til lige at høre om DI har nogle relation til hende ??

  Ser frem til at høre fra dig .
  Vh Eivi

  Svar
 4. Anne Grete

  Hei , jeg synes denne koften Høst av Hanne Rimmen er så nydelig , jeg har sett og sett mange steder og på linker for å finne dette mønster uten å lykkes . Kan jeg spørre deg hvor dette mønster kan fåes kjøpt , skulle så hjerne hatt det . med vennlig hilsen Anne Grete i NORGE

  Svar
 5. Rita Bornhuus

  Hejsa
  Vil lige spørge om du vil sælge mig pulsvarmer-opskriften på dem du kalder telegrafistvarmere?
  Hilsen Rita

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *