Færøtrøje med bling

Strik med bling

Færøtrøjer er, som I uden tvivl har observeret, meget hotte for øjeblikket, så jeg er i fuld gang med at strikke en til min datter. Men ikke en af tidens foretrukne, kopieret efter Gudrun & Gudrun’s “forbryderiske” trøjer (der sjovt nok er kopieret efter traditionelle færøske trøjer og andre gamle travere, men sådan er der så meget).

I stedet får hun en trøje tilsat lidt bling-bling. Hurtigt strikket, på pinde nr. 7, i  lysegrå Lettlopi med en enkel række blomster/stjerner i sølv. Opskriften stammer fra den lokale strikkeforretning, Frk. Åbo, og jeg tror resultatet bliver tilpas utraditionelt og rigtigt godt:
Let og luftigt, lunt og lækkert – tilsat et drys rimfrost & en lillebitte smule julestemning…

Færøtrøje med bling

4 tanker om "Strik med bling"

 1. Ellen

  Den bliver flot! Det er rart med hurtige arbejder indimellem. Den røde julestemning på billedet får datteren dog næppe med sammen med trøjen?
  Jeg har også smilet over ‘Forbrydelse-trøjens’ popularitet – konceptet er jo ældgammelt 🙂 – men det ved ‘man’ ikke, nok fordi ‘man’ ikke strikker så meget i dag.

 2. Ditte Forfatter

  Julestemningen bliver hos moderen, ja ;o)
  Kan vi ikke finde et eller andet gammelt strikmønster frem, børste det af og tjene en formue?

 3. Bente

  Skægt som sådan noget ‘pinde nr. 7 og tråd, der glimter’-strik minder mig om noget, jeg lavede i 80’erne ;-). Siden er det der med at strikke gået noget ned ad bakke …

  1. Ditte Forfatter

   Åhja, det var dengang vi strikkede striber på skrå! Jeg har daglig gang i pindende; strik er fantastisk godt til at tømme hovedet med (=sofayoga 🙂

Der er lukket for kommentarer.