Gaveregn

Forrige søndag havde jeg fødselsdag og fejrede den med hele familien til søndagsbrunch. Og som jeg dog er blevet begavet…

Husbonden gav mig en strikkestol til mit arbejdsværelse. Jeg havde set at IKEAs Ektorp både har rigelig plads til albuerne, når der skal strikkes og samtidig er vældig komfortabel at slænge sig i, så den stod højt på ønskesedlen. Jeg fik også en stor puf med opbevaringsplads til at lægge benene op på, så jeg er allerede nærmest flyttet ind i herligheden.
Oven i hatten fik jeg en vidunderlig middag på den lokale gourmetrestaurant Tinggården. What’s not to like?

Af mine forældre fik jeg en stor Mega Mussel termokop og ungerne gav mig en Bamboo tegneplade der kan bruges både til min mac og min pc. Den glæder jeg mig meget til at lege med. Vilfred havde (næsten selv) købt en stor pose af de gode saltmandler fra den lokale grønthandler; det er min allerbedste yndlingssnack.

Som om det ikke var nok ankom en dejlig forhenværende kollega om eftermiddagen for at få lidt strikkehjælp – udover godt selskab medbragte hun to glas honning af egen høst; en forårs- og en sommerhonning. Uhm.

Sidste søndag havde jeg så inviteret min strikkegruppe til fødselsdagsfrokost og strikkehygge.
Glemte jeg at tage billeder?
Ja selvfølgelig, der var alt for megen hyggesnak.

De ankom også med en stak pakker…
To skønne strikkebøger af hhv. Lene Holme Samsøe og Susi Haumann, så nu skal der strikkes til både børn og voksne. De kom også med lækre garner: En smuk rød Merinosilk fra Grignasco, et Laceball i farven ‘Brombeere’ fra Schoppelwolle samt et ufatteligt blødt, hvidt nøgle mohair/silke, Sensai, fra det japanske garnfirma Ito.
Og så var der et Mega Mussel termokrus mere (juhu – så er der et til os hver), velduftende bodyshampo, mørk chokolade og en glasvase med de smukkeste blomstrende forårsløg, bl.a. vibeæg og perlehyacinther.

En helt anden fødselsdagsgave, som jeg har foræret mig selv, er en timereduktion på jobbet kombineret med supplerende efterløn. Det betyder at jeg kan holde helt fri fem ud af seks fredage. I dag er det anden gang jeg holder fredagsfri og ih, hvor jeg dog nyder det.

11 tanker om "Gaveregn"

 1. Madame

  Tillykke med alle de skønne gaver og med fødselsdagen – og så glæder det mig, at du har fået en timereduktion på jobbet kombineret med supplerende efterløn. Rigtig god idé!

 2. Ellen

  Stort tillykke med fødselsdagen! Og en masse gode gaver har du fået … den Ektorp-stol bliver du garanteret superglad for – man kender jo det gode mærke her på matriklen 🙂
  Fredagsfri er bare det bedste!

  1. Ditte Forfatter

   Tak, Ellen.
   Nå, du kender stolen 🙂 Jeg er allerede meget tilfreds med den og det skal nok blive yndlingsstedet at sidde med strikketøjet (eller bogen eller iPad’en eller…) – især om fredagen ;-D

 3. Linnea

  Det var bare sådan en dejlig dag, tak for den 🙂
  Er du kommet fint igang med tegnepladen..?
  Og den stol er SKØN 🙂

  Ja, det er en rigtig god ting med de færre timer – Jeg glæder mig til at vi kan ses til forhåbentlig jævnlige torsdags dates 🙂

 4. Ditte Forfatter

  Tegnepladen venter på at jeg får lidt samlet tid til at lege – og måske en lille guidet tour? En torsdag? 🙂

Der er lukket for kommentarer.