Poetisk papir

yuko1Som jeg truede med i sidste indlæg kommer her lidt flere billeder fra Yukos udstilling.

Det er en poetisk, let og legende udstilling der fungerer perfekt i det store, smukke, rå rum. Ferniseringen fandt sted det smukkeste vejr og solen glitrede i de spindelvævstynde tråde som værkerne er hængt op i.

Udstillingen er åben til 13. marts, så du kan nå det endnu. Og skulle Makiko og hendes Trio komme i nærheden af dig er det nok værd at gå efter! De har udgivet flere cd’er – og du kan også finde dem på BibZoom.dk yuko4

yuko7yuko8yuko6yuko9yuko3yuko5

Udstillingen er også åben på enkelte aftener, hvor fotografen Allan Hansen har lyssat rum og skulpturer på helt fantastisk vis. Skulpturerne får ny form og fylde, mens lyset skaber forunderlige kniplingsskygger på vægge og lofter.yuko_ayuko_byuko_c yuko_e

9 tanker om "Poetisk papir"

  1. Ditte Forfatter

   Ja, det er det. Og fantastisk er det også at Yuko fremstiller sine store skulpturer hjemme i sit køkken og først ser dem rigtigt, når de bliver hængt op på udstillingsstedet.

 1. Madame

  Det er helt fantastisk at se udstillingen med den smukke lyssætning! Ved du hvilke aftener, det forgår?
  God søndag aften til jer!

 2. Ditte Forfatter

  Det er en helt anden oplevelse, så det synes jeg bestemt I skal prøve 🙂
  ‘Night Mighty’, som de kalder det, finder sted hver onsdag fra 18-21 i hele udstillingsperioden, så der er tid nok.

 3. Bente

  Manden og jeg overvejer kraftigt at smutte en tur til Frederiksværk inden d. 13. marts – det ligner en udstilling, vi se! Smukke billeder, du har taget!

 4. Pingback: Yuko Takada Keller i Gjethuset « Bentes blog

Der er lukket for kommentarer.