En begivenhedsrig weekend

Overskriften er nu lidt misvisende, for det var egentlig kun fredag der var fyldt med oplevelser, men resten af weekenden blev brugt på at fordøje dem. Især nætterne har været urolige, så søvn er det blevet lidt skralt med.

Det var en fantastisk dag
Kl. 16, da biblioteket lukkede, mødte stort set hele personalet, samt min familie (fire generationer) op og de næste tre timer fløj afsted. Fyldt med snak, gaver, blomster, dejlige taler masser af rosende ord, nærmest skamrosende, skøn mad og vin, knus og tårer. Mange, mange tårer. Det var så rørende og overvældende og jeg var slet ikke så standhaftig som Ellen – men jeg var ikke den eneste. Faktisk kunne hele flokken have tjent en pæn skilling som grædekoner den dag, inklusive husbonden! En af mine kvikke kolleger havde forudset mine og bossens tudeture, så vi fik en enorm toiletrulle samt skraldespand ‘serveret’ fra start 😉

I får lige et par billeder fra dagen… ikke helt så fantastiske, men lys og indstillinger drillede den lidt uvante fotograf.

buffet

Skøn mad fra Hundested fiskehandleren ‘Røgeristen’. Til min store overraskelse har han også en restaurant, som jeg slet ikke har opdaget! Det kan anbefales.

gamlegarde

Den gamle bibliotekargarde. Vi fire i midten er forhenværende, mens de to på fløjen er jævnaldrende med mig og ‘still going strong’.

familie

Søn og svigerdatter ved familiebordet sammen med min mor

taler1

En noget uskarp og lidt bevæget ‘boss’, måske set gennem tårer? Det var i al fald en flot tale med mange pæne ord.

taler3

Tre dejlige kolleger med et muntert indslag. Uh, jeg kommer til at savne dem!

Vilfred

Vilfred tog sig ikke af al virakken, men hyggede sig i bibliotekets legehjørne. Pludselig dukkede han op i abekostume…

taler5

Og jeg klarede mig gennem min tale til kollegerne; her ganske vist i et meget vaklende øjeblik, med aldeles fortudet fjæs.

 

14 tanker om "En begivenhedsrig weekend"

 1. rejen

  Hvor er det egentligt dejligt at læse at I alle tuder, det tyder jo på at I har haft det rigtigt godt sammen, og heldigvis kan du jo kigge forbi hvis savnet bliver for stort. Og Vilfred er godt nok blevet stor, hvor går tiden hurtigt. ;-D

  1. Ditte Forfatter

   Vi har haft det fantastisk sammen og vi vil blive ved med at ses. Jeg er glad for jeg bor lige i nærheden.

 2. Madame

  Sikke en skøn dag, selv om det også var bevægende for jer – dejlige billeder! Vildfred er slet ikke til at stå for som abe 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Det var en dejlig dag. Jeg tror Vilfred er inde i en ‘klæ’ud fase’ for øjeblikket. Han fik vist brugt alt udklædningstøjet!

 3. Maiken

  Hvor dejligt, at du fik sådan en god afslutning på dit arbejdsliv. Nu må du igang med at nyde din 3. alder og din nyvundne frihed. Jeg er sikker på, at du nok skal få fyldt tiden ud på bedste vis. Jeg ser frem til nogle hyggelige strikkestunder, hvorend vi nu ‘støder sammen’ 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Det var en meget fin afslutning og jeg vil nyde det. Jeg er heller ikke bange for at kede mig. Strikkes skal der i al fald, så mon ikke vi ses 🙂

 4. Ellen

  Hvor var det dejligt, at dine kolleger og din chef gav dig en afskedssalut, du vil kunne huske længe 🙂
  Du har heldigvis alle chancer for at se dem ofte, i og med, at det jo er dit lokale bibliotek … jeg har det noget anderledes, og har da heller ikke besøgt min gamle arbejdsplads.

  1. Ditte Forfatter

   Du kan tro, at jeg er glad for at de er i nærheden. Mange af dem er jo også gode venner privat. Men det er stadig ikke til at fatte at jobbet er et overstået kapitel!

 5. Pia

  Sikke en afsked og sikke et madbord. Egentlig syntes jeg det er dejligt, at følelserne får frit løb, men ind imellem, bliver man dog nød til at prøve at styre dem lidt, og det giver en god stemning at uddele store mængder papir til at tørre øjnene i. Ingen tvivl om at de kender jer.

  1. Ditte Forfatter

   Ja her blev der vist bare givet los og det er jo også ganske befriende 😉 Jeg tror nu også vi har en helt speciel tæt kontakt.

Der er lukket for kommentarer.