Puha, nu strammer det til…

Den blev sværere end jeg regnede med, den sidste uges tid på jobbet. Der har været mange følelser i spil og en underlig rastløshed. I morgen efter lukketid holdes der en lille reception for personale og familien og vi siger officielt farvel til hinanden  (og så har jeg jo lige den lørdagsvagt at liste afsted på…)

Jeg har skrevet lidt ned som jeg gerne vil sige til mine kolleger, og håber det ikke bliver alt for grådkvalt. Tasken er fyldt med papirlommetørklæder;  min chef har nemlig besluttet at vi kommer til at vande høns begge to – og jeg er ikke utilbøjelig til at give hende ret. Jeg er faktisk allerede startet!

Forleden kom jeg hjem til en overraskelse. Mine dejlige strikkeveninder havde sendt mig en stor buket blomster i skønne, varme efterårsfarver, to flasker vin og en lækker chokolade. Sådan en tyvstart på efterlønslivet tegner da godt 🙂

1016094_10151824610574798_1173197273_n

 

11 tanker om "Puha, nu strammer det til…"

 1. Madame

  Det er en ganske særlig dag, og på sådan en er det svært ikke at vande høns 🙂 Jeg håber, du vil blive glad for dit nye, frie liv, som vi blev det her hos os.

  1. Ditte Forfatter

   Jeg er sikker på jeg bliver glad og jeg vil jo komme på biblioteket rigtig tit. Men vandet høns, det blev der!

 2. Ellen

  Sådan er det jo når man har været glad for at være et sted, og oven i købet har været der længe.
  Jeg besluttede mig til, at jeg ikke ville græde til min afskedsreception, og jeg gjorde det da heller ikke … men der blev heller ikke holdt nogen sentimentale taler 🙂 … jeg fortalte mig selv, at dette havde jeg jo virkelig glædet mig til, og så tuder man da ikke 😉
  Du blever superglad for dit nye liv, vil jeg godt vædde på.

  1. Ditte Forfatter

   Ja, så standhaftig var jeg ikke, kan jeg nu konstatere (ej heller kolleger, chef og familie – vi kunne have gjort Sahara grøn)
   Og jeg kommer til at elske mit nye liv!

 3. Pia

  Det kan vist ikke være meget anderledes, og det selvom man selv har truffet valget. For 24 år siden valgte jeg selv at sige farvel til en god arbejdsplads, for at prøve nyt. Det vedmod kom til mig mange gange det kommende år. Selvom jeg aldrig har fortrudt, kan man jo godt savne noget af det der var engang.

  1. Ditte Forfatter

   Ja, savnet vil være der, men jeg håber det fortager sig efterhånden. Jeg har den fordel at jeg kommer til at se mine gamle kolleger jævnligt; mange af dem er jo også venner 🙂

 4. Lona

  Det bliver så dejligt, Benedicte, med masser af tid til din dejlige familie og forhåbentlig også til os {;o)

Der er lukket for kommentarer.