Så gik august med hastige skridt…

En fantastisk sommer er gledet over i sensommer. Temperaturen er faldet så tilpas, at selv jeg kan holde ud at sidde i solen med kaffen uden at føle mig grillstegt. Især når det som i dag lufter/blæser dejligt. Haven har budt på en overdådighed af blommer, mens fuglene har tilladt sig at snuppe stort set alle mine blåbær, endda inden de blev rigtigt modne. Der er modne hyldebær, men brombærrene lader vente på sig; her har vi nemlig vilde bær, som ikke er så hurtige som havevarianterne. Og så er der valnødderne som jeg sikkert igen skal slås med egernet om.

Denne grønne løvgræshoppe insisterede, trods flere bortbæringer, på at bo i min lille asters i flere dage… Han gjorde nu ingen skade, så han fik sin vilje.
løvgræshoppe

Bloggen har sovet Tornerosesøvn mens jeg har nydt det. Kommentarer har jeg også været karrig med – har i øvrigt problemer med at kommentere fra iPad’en, øv.

Jeg er i stedet faldet i Instagram-gryden! Instagram har jeg har kendt til længe, men ikke fundet så interessant. Det har da lige ændret sig – og det kan man så bruge rigtig megen tid på, tsk-tsk.

Forrige weekend holdt vi min mors 88 års fødselsdag på den nye, dejlige terrasse. Vejret var skønt og blandt gæsterne var min forældres nye (tredje) oldebarn, Astrid, født bare fem dage inden (tre uger før tid), lillebitte og meget, meget sød.

estherogastrid

Nå, ret skal være ret, jeg har nu også haft meget travlt med at forberede mig til den STORE dag! Fredag den 13. (jeg regner med at den uheldsvangre dato må gælde for arbejdspladsen, ikke undertegnede) holder biblioteket afskedsreception for mig – og så tager jeg da lige lørdagsvagten dagen efter – men så er det også endegyldigt slut. Min afløser er ansat, jeg har ryddet reoler og skuffer og gjort klar til ham. Jeg er sikker på de nok skal klare det hele, selv om der jamres alle vegne; tænk så uundværlig man pludselig er. Jeg har lovet, at de kan ringe til mig, hvis(når) de kommer i nød – hvor dum kan man være 😉

Ja, og så har jeg været på en helt vidunderlig weekend med strik og yoga hos Marianne Isager i Tversted – men den kommer der mere om…

PS: Jeg har valgt et nyt tema for bloggen og det fik alt til at ‘vælte’ – jeg må se at få ryddet op, nu jeg får rigtig god tid 😉

16 tanker om "Så gik august med hastige skridt…"

  1. Ditte

   Hold da op, den ‘spiste’ lige resten af kommentaren… Men jeg ville sige at det var en skøn weekend og meget dejligt at se dig igen 🙂

 1. Ellen

  Ja, man bliver så uundværlig 🙂 Men ringer de? Næhhhh, de gør ikke, og det er også fint nok.
  Glæder mig, til vi snart ses i Maribo – to pensionister skal mødes 🙂

  1. Ditte

   Måske burde vi være lidt mere rundhåndede med rosen til hverdag, i stedet for at overvælde dem der er på vej ud 😉
   Det bliver dejligt med al den frihed (og lidt skræmmende) og jeg glæder mig også til vores strikkefestival i Maribo, hvor vi skal ‘pensioniststrikke’ ;-P

 2. Pia

  Her har det da godt nok været varmt i dag, eller også havde vi bare fet for meget tøj på 🙂
  Når min chef har sagt, at jeg er uundværlig, så har jeg altid sagt, at man skal måle sin uundværlighed ved at stikke fingeren i et glas vand, og måle hullet bagefter, men det er da rart at høre ordene alligevel 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Jeg er også sikker på de klarer sig udmærket uden undertegnede, men jeg ved godt, at jeg på mange områder har været både problemknuser og opsamler. Nu lærer de det vel selv ;-D – og hvis ikke, så går det nok alligevel.

 3. Inge

  Godt at se dig i readeren igen.. 🙂
  Jeg håber du får en god og aktiv efterlønner tid, det må være dejligt at så meget fritid.

  1. Ditte Forfatter

   Tak 🙂 Jeg ved da heller ikke lige hvor tiden blev af…
   Jeg glæder mig og er sikker på at jeg nok skal få tiden til at gå (godt). Jeg føler mig også privilegeret over at have muligheden, når nu ‘hovedet’ ikke helt vil makke ret.

 4. rejen

  Rart at høre fra dig igen, sikke et skønt “oldebarn”. Det bliver dejligt at få mere fritid, så kan du måske nå at få nødderne i hus inden egernet tager dem. ;-D

 5. Nina

  Jeg håber at du vil komme til at nyde dit arbejdsfrie liv. Dejligt billede af din mor med oldebarn.

Der er lukket for kommentarer.