Novembergrå med farver på – 1

November er formentlig årets mest udskældte måned. Grå og fugtig, lang og mørk. Og jo, den kan se sådan ud…novembergraaHenrik Nordbrandt citeres i tide og utide, om årets 16 måneder, hvor af november fylder for fem, men der er også nogen der har godt at sige om november; læs f.eks. Bjørn Bredals lille, fine forsvar for måneden.

Jeg har også sat mig for at finde lyspunkter, for jeg er ikke så gode venner med mørket. Derfor har jeg tænkt mig at novemberpynte bloggen med farveklatter, fundet i naturen, i denne måned. I dag er det lidt ukrudt og lidt haveblomster der sætter kulør på bloggen.farver1Imens jeg pynter, vil jeg håbe på at sneen, der får det hele til at tage sig meget lysere ud, også kommer i år. Så bliver jeg lettere om hjertet…

Hjemme igen i sofaen, med kaffen, er der også farver. På pindene. Jeg er i gang med et ’til og fra projekt’, et neverkonttørklæde fra Helylle i (meget) pink og lilla farver. skak2aKlar til afgang ligger også garnet til No.3, hvor der er masser af farvespræl i ærmerne, selv om bullen er en støvet, mørk blå.no3_1Imens jeg strikker har jeg netop nydt filmen ‘Kvartetten‘, en skøn, bittersød musikalsk film, om at komme overens med alderdommens forskelligartede skavanker, uden at miste humoren, kærligheden, musikken og sig selv. Fantastiske Maggie Smith, dejlige Pauline Collins og de herrer Tom Courtenay, Billy Connolly og Michael Gambon er hovedkræfterne, suppleret af en flok kendte (aldrende) engelske musikere.

5 tanker om "Novembergrå med farver på – 1"

 1. Susanne

  Det tørklæde er da helt fantastisk. Gad vide, om man kan finde en dansk udgave af opskriften nogen steder. Jeg har også besluttet, at det hele skal være hyggeligt trods mørke og mere mørke. Heldigvis bestemmer vi da lidt selv 🙂

  1. Ditte Forfatter

   Jeg har strikket på ‘svensk’, jeg synes ikke det er så svært, men har jo også haft hus derovre 😉 I dag skinner solen – og så er det heldigvis nemt at bestemme sig for at være positiv!

 2. Nina

  Sikke et smukt forsvar for november, og sikke smukke billeder. TAK!, det hjalp lidt på mit triste novemberhovede:-)

Der er lukket for kommentarer.