Det’ sørme, det’ sandt, DECEMBER!

knudognissenGammelnissen er, som han plejer, kravlet op på sin plads natten til første december. I år har han ganske vist ligget noget på den lade side, for der var ikke medbragt julekalendere til husbonden (som plejer at få) eller blogejeren (som kun sjældent har fået). Førstnævnte har ikke engang opdaget, at gammelnissen er kommet, eller at hans, oftest spiselige, kalender mangler! Det siger lidt om, hvor behovet for den slags ligger, suk 😉 Til gengæld har nissen taget kælegrisen Knud under armen. Knud får altid lov at overleve julen her i huset, for vores jul indbefatter ikke flæskesteg 😉 Kalenderlyset og adventsstagen blev indviet i går med datter og svigersøn til den traditionelle adventskakao med boller, så decembers ankomst er blevet fejret på behørig vis.advent Det var sidste chance for at se datteren til adventshygge inden  jul, da hun lige om lidt forvandler sig til Mor Trisse og går i gang med at jule for teaterpublikummet i forestillingen Jul på Slottet. Julekalenderen blev sendt for første gang, det år hun blev født (1986) og har alle dage været hendes yndlingsjulekalender, så nu nyder hun selvfølgelig selv at være med – og at synge Decembersangen. I kan følge med i forberedelserne på forestillingens Facebookside. juleteater Vi vover det ene øje og tager Vilfred (og en masse andre familiemedlemmer) med ind at se forestillingen kort før jul, selv om han er lige det yngste. De anbefaler forestillingen fra tidligst 3 år; det fylder han først til januar, meeen når nu faster spiller med…

12 tanker om "Det’ sørme, det’ sandt, DECEMBER!"

 1. rejen

  Selvfølgelig skal Vilfred da se faster spille og mon ikke han synes at det er sjovt at se en juleforestilling sang og nisser ;-D

  1. Fiberfryd Forfatter

   Jo, det vil han helt sikkert, men en forestilling på 1,5 time kan godt være lang 🙂

  1. Fiberfryd Forfatter

   Ja, det er så hyggeligt! December er en skøn måned og hygge kan vi jo ikke få nok af, vel Lona

 2. Inge

  I må have en iPad med så han kan afledes en smule, hvis tiden bliver for lang, for selvfølgelig skal han da med ind og opleve sin yndlings fasterpå scenen.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Det er en god ide – for som jeg svarede Annemarie er 1,5 time alligevel længe at holde ud for sådan en størrelse, tak.

 3. Susanne

  Mor Trisse, Mor Trisse, de gutter fran 🙂 Jeg husker stadig den bemærkning. Det var en rigtig fin julekalender, som jeg nød at følge med i. Jeg har en bror, der er 9 år yngre end mig, så jeg så julekalendere længe efter flere af mine veninder. Med min bror som gyldig årsag. Jeg håber, at det bliver et rigtig god stykke. Mor Trisse er jo en smuk nisse.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Jeg havde jo allerede børn dengang, så jeg havde heldigvis også en undskyldning

  1. Fiberfryd Forfatter

   Tak. December er hygge – helst ikke stress – det prøver vi at holde fast i. Jeg tror også han vil synes det er sjovt at være med.

 4. Merete

  Selvfølgelig skal Wilfred da ind og se faster på de skråbrædder. Jeg tror ikke det er for tidligt. Jeg er ikke selv så vild med den julekalender. Men sådan har vi jo hver vores smag.

  1. Fiberfryd Forfatter

   Ja, sådan tænker jeg også 😉
   Heldigvis er der forskel på julekalendere, så alle kan finde noget de kan li’. I år er der da nok at vælge imellem!

Der er lukket for kommentarer.